Referanser

KUNDER & REFERANSER

Blandt de kunder Medical AS leverer tjenester til:

 • Nordli Barnehage
 • Espira Snurrefjellet
 • Stjernblokkveien Barnehage
 • Espira Skolegata 
 • Asker Familiebarnehage
 • Bærum Montessoriskole
 • Espira Brådalsfjellet
 • Espira Høytorp Fort 
 • Espira Løvestad
 • Sentrumsbarnehagene Moss Kommune 
 • Skogkanten Barnehage
 • Rømskog Skole
 • NAF MC Oslo
 • Læråsvømme.no
 • Oslo Seilforening
 • Espira Oreid
 • Brusletta Barnahage
 • Jeriko Barnehage
 • Kløfterhagen Barnehage
 • Espira Gåserud Barnehage
 • Fiskebasaren, Moss
 • Espira Fenstad
 • Folkestad Skole

Tilbakemeldin
ger fra kunder:
 
 
«Å kunne førstehjelp kan redde liv! Og derfor er vi opptatt av at alle ansatte skal ha så gode forutsetninger som mulig når ulykken først er ute. Vi er kjempefornøyde med kurset vi hadde med 1Aid Norge. Bjørn Tore er en god formidler og han viser hele tiden til dagligdagse hendelser. Han har lang erfaring som førstehjelper og det gjorde oss trygge på at han vet hva han snakker om. Vi anbefaler 1Aid Norge og bruker dem gjerne igjen»
– Liv Bjørkgård, Heltberg Private Gymnas, Ullevål
 
 
«Vi i Scan Survey AS er veldig fornøy med 1Aid Norge og de til nå fire HLR-kursene de har holdt hos oss. De har faglig dyktige kursholdere som velvillig svarer på spørsmål og gir god oppfølging under øvelsene. Noe vi liker spesielt godt er at kursholderne utviser både teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter.»– Scan Survey AS, Peter M. Hagen
 
 «Det var et lærerikt kurs. Godt å få en oppfriskning, samt at det var noen nye elementer. Kursholder forklarte og viste på en god måte. Savnet ingen temaer. Kursholderen svarte på spørsmålene på en god måte. Kursholderen var rolig og skapte gode relasjoner til alle deltakerne. Kursholdere med slik bakgrunn kan faget sitt, de er dyktige og utstråler trygghet.

Fint at vi fikk prøve hjertestarterne selv. Det gir en trygghet dersom vi plutselig står i en situasjon. Det var enkelt for skolen å få kontakt med Medical AS for å bestille kurs. Vi fikk komme med ønske om hva kurset skulle inneholde og varighet. Rask og positiv respons fra firmaet.»– Folkestad Skole v/Rektor

 
«Vi hadde kurs 20.03.19. Dette er 2 gang vi bruker 1Aid Norge og var veldig fornøyde med kurset vi deltok på. Kursholderen var imøtekommende, tok seg tid til å bli kjent med hva som kunne være aktuelle ting å gå inn på ifht førstehjelp i våres barnehager. Han formidlet på en slik måte at det var lett å relatere seg til, og relatere til reelle situasjoner i barnehagen. Hans fremtreden var positivt smittende og gav oss trygghet at kunnskapen fra dette kurset ville gi oss riktige verktøy i nødvendige situasjoner. Kurset hadde god balanse mellom praktisk utøving, info og diskusjon. Vi kan anbefale på det sterkeste denne kursholderen og kurset med sitt innhold»
– Stjerneblokkveien Barnehage, Lillian Huuse (Styrer)
 
 
«Hobøl idrettslag valgte å anskaffe hjertestarter med tilhørende kurs fra
1Aid Norge. Vi er svært fornøyd både med starteren som er lett å anvende
og kurset som fulge med. Jeg har sjelden opplevd at 4 timer på kurs kunne gå så raskt.
Jeg opplevde og at jeg fikk en svært god opplæring av en dyktig instruktør som har gitt meg trygghet i forhold  til hva jeg skal gjøre om jeg kommer opp i en situasjon med en bevistløs person. Hos oss ga kursdeltagerne kurset en skåre på 4,8 av 5 oppnålige i en tilbakemelding.
Et samarbeid med 1Aid Norge kan anbefales.»
– Hobøl IL, Kjell Syversen (Leder)
 
 
«Tusen takk for et urolig bra kurs! Har jobbet i barnehage i 16 år og dette er det beste jeg har deltatt på! Godt faglig innhold, utrolig bra formidlingsevne og ydmyk og åpen for spørsmål. Fikk bare gode tilbakemeldinger fra alle ansatte.»
– Espira Brådalsfjellet, Jane Laache (Styrer)
 
 
«Hei. Var i dag med på FSE kurs til Elmann på Stiklestad, og æ føle æ må skryte. Har vært med i Røde Kors i over 30 år, samt deltatt på FSE kurs tidligere, men makan te flink instruktør må man lete lenge etter. Engasjerende og lett og god formidlingsevne. Va en fryd å sitte å høre på deg, selv ætti en god lunch der man akn bli litt bakpå fikk du me deg forsasmlingen. Takk for 2,5 fine timer.»
– Tore Sundfær, kursdeltager
 
 
«Vi er veldig fornøyd med kurs og kursholder. Utelukkende positive tilbakemeldinger fra piloter og lastemenn. Det meste er repitisjon av det som vi har lært før, men det er jo det som  er viktig. Kursholder som har operativ bakgrunn og fremfører dette lett pedagogisk, er med å forsterker viktigheten med god førstehjelp.»
– Helitrans AS, Einar Viken (Manager Crew Training)
 
 
«Tusen takk for et interessant og lærerikt kurs. Bjørn-Tore er meget kunnskapsrik og formidler faget på en god, enkel og lett forståelig måte. Jeg kan trygt anbefale 1Aid som leverandør av førstehjelpskurs!»
– FAU, Kanvas Camembert’n barnehage, Renate Engen
 
 
«Tusen takk for et veldig innholdsrikt og godt kurs. Kursholder formidler et utrolig viktig tema på en profesjonell og håndterbar måte for deltakerne. Vi kommer garantert til å benytte oss av 1Aid Norge igjen på et senere tidspunkt! Nå gjelder det bare å ta seg en «BLÅS» i hverdagen sammen med personalgruppen.»
– Espira Oreid, Tilla Lund Minge (Styrer)
 
 
«Takker for ett flott og velorgansiert førstehjelpskurs. Samtlige deltakere fra oss fant kurset nyttig og lærerrikt. Det imponerende er hvordan kursholderen tilpasset seg delatkerne og deres kunnskapsnivå, samt fikk deltakerne engasjert og ikke minst til å innse hvor viktig de første minuttene er i forskjellen mellom liv og død.
«Vi vil garantert ha oppfølgingskurs fra dere, da vi som jobber på vei, antakelig rundt neste sving kan stå midt opp i en krevende situasjon og kun trening gjør at man kan «prestere» og gjøre en forskjell på liv og død»
– Total Uteservice AS, Morten Heieren
 
 

«Et veldig verdifullt og nyttig kurs! Bjørn-Tore forteller levende om førstehjelp på barn og vi fikk trene på de ulike teknikkene. Spesielt bra var det at han fokuserte på selve målet med de ulike øvelsene fremfor at «oppskriften» måtte være 100% korrekt. I stedet for å få prestasjonsangst og frykt for å gjøre noe feil fikk deltakerne styrket troen på at de faktisk kunne klare å gi god førstehjelp om uhellet skulle være ute. Anbefales på det sterkeste!»

– FAU, Ragnas Hage Barnehage, v/David Sagen
 
 
«Meget bra kurs, og vi håper på et videre samarbeid»
– Skiptvet Brann Og Redning, Bjørn Kristiansen (Brannmester)
 
 
«Kurset Innføring i førstehjelp er veldig «to the point». Det er lettfattelig og blir formidlet på en trygg og sikker måte ispedd humor.
Kurslærer har god kompetanse».
 Norges Idrettsforbund, Kathe Langvik (Avdelingsleder kompetanse- og klubbutvikling)
 
 
«Hei. Takk for et meget fint kurs Førstehjelpskurs på barn, et «livsviktig» kurs for alle ansatte i skolen. 1Aid sitt kurs var et teoretisk/praktisk kurs som var meget relevant for vår hverdag med barn som kan bli syke og skadet. Dette kurset anbefales til alle som har med barn å gjøre. Kurslederen, som også er ambulansesjåfør, var veldig kunnskapsrik og engasjerende.Det er viktig at alle ansatte føler seg trygge og kan handle raskt når det skjer noe alvorlig med barn, og dette kurset bidrar til en slik trygghet. Vi lærte oss BLÅST og hjertelungeredning.
– Bærum Montessoriskole, Lena Sjöholm (rektor)
 
 
«Vi opplevde at kursholderen var engasjert og flink til å snakke om det vi hadde bestilt;Små barn i barnehagen – han var lydhør for spørsmål,- og flere av de ansatte sa at dette er det beste førstehjelpskurset vi har hatt… det var matnyttig/konkret…og kursholder var svært kunnskapsrik og sikker og motiverende.
– Asker Familiebarnehage, Liv Knatten (Styrer)
Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid