Idrettskader

Kurs for alle organisasjoner, lag og foreninger som driver med idrett. Passer for både foreldre, trenere og utøvere. Kurset er på 3 timer, holdes av fysioterapeut og tar for seg skader man ser som vanlige under idrett, både akutte skader og belastningskader, og behandling av disse. Forebyggende tiltak vies også sin tid. Kurset avsluttes med taping og teknikker, hvor det også blir praktisk trening på dette. Kurset kan tilpasses den idretten dere driver med, for maks utbytte.

Vi kan også tilby kurset Førstehjelp og Idrettsskader. Dette er et 5 timers kurs som består av 2 timer generell førstehjelp med undersøkelse, akutt sykdom og HLR, og 3 timer idrettsskade som beskrevet over.

Kurset er laget i samarbeid med fysioterapeutene Anders Blomberg Pedersen, spesialisert på idrettsmedisin og tapeteknikk og Jan-Erik Løvtangen som ved siden av å drive egen klinikk, også jobber med idrettskader.

Bestill kurset i vår nettbutikk og vi kontakter dere, så setter vi opp kurs til ønsket tid og sted.

Våre førstehjelpskurs har et tak på 20 deltagere. Dette sikrer kommunikasjonen mellom vår kursholder og deltagerne og gir best forutsetning for praktiske øvelser.

Medical AS ønsker å bidra med å holde smitten nede, og vi har høyt fokus på smittevern! Det skal være trygt å delta på våre kurs. Vi vil nå derfor en periode fremover gjennomføre våre kurs uten praktisk trening på munn-til-munn.

Ved bestilling av kurs aksepterer du vår Bestillingsvilkår for kurs

Ta kontakt på post@medicalhelse.no eller fyll inn skjemaet nedenfor for pristilbud.

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid