Om Oss

 

Medical AS (tidligere 1Aid Norge), totalleverandør på førstehjelp og beredskap!

Medical AS leverer et bredt spekter av tjenester innen bedrift og privatmarkedet. Vi er spesialisert på all opplæring innen førstehjelp og beredskap, og som deres leverandør på førstehjelpsutstyr og hjertestartere kan dere være sikre på at utstyret er trygt og av god kvalitet!

Vi har et stort og landsdekkende team av kursholdere som med gode formidlingsevner og lang erfaring fra den profesjonelle redningstjenesten, primært ambulansetjeneste, brann og politi skaper et spennende og lærerikt kurs. Viktigst for oss, opplæringen skal gjøres enkelt, og du skal føle deg tryggere!

Vi er opptatt av at dere får den tjenesten dere trenger! Vi kan skreddersy kurskonsept, levere løsninger med utstyr og opplæring eller sette sammen utstyrspakker som passer best for dere.

Medical AS leverer tjenester til alt fra små lokale bedrifter til store nasjonale konsern, barnehager og idretten. Her kan du se flere av våre referansekunder.

Medical AS er også spesialisert på desinfisering og smittevern. Vi leverer tjenester og utstyr for tåkedesinfisering, og vi leverer smittevernsprodukter til private og bedrifter. Snart er også opplæring innen smittevern og hygiene i vårt kurstilbud.

Medical AS kan også tilby tjenester for industrivern! Vi leverer opplæring på alle felt om det er førstehjelp eller brannvern, utstyr og alt fra mindre diskusjons øvelser eller ring øvelser til store fullskala øvelser med proffe markører og sminkører, og hvor vi kan inviterer den profesjonelle redningstjenesten med! 

Medical AS leverer også tjenesten “Førstehjelpsvakta”. Førstehjelpsvakta leveres til arrangementer hvor sanitet eller førstehjelp er påkrevd eller ønsket. Her vil man få den samme høye kvaliteten på faglig kompetanse som på utstyr. Vår faglige kunnskap gjør ditt arrangement tryggere om noe skulle skje. Vi behandler alt fra et lite sår med plaster til hjertestans!

 

Hvorfor bruke oss?

Medical AS lærer deg livreddende førstehjelp på en forståelig måte og vi:

  • Leverer det samme som større firmaer, til mer attraktive priser
  • Har skreddersydde produkter/tjenester og tettere kundeoppfølging
  • Er fleksible, mobile og tilpasser oss raskt ved endrede kundebehov
  • Hands on ledelse med korte linjer og rask respons
  • Har faste innleide kursholdere = fleksibilitet og lavere kostnader
  • Leverer rask respons på forespørsler med oversiktlig tilbud
  • Benytter personell som kan faget sitt

 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker et pristilbud på kurs. 

post@medicalhelse.no

Se våre Referanser her

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid