Om Oss (1Aid Norge)

 

1Aid Norge, totalleverandør på førstehjelp!

1Aid Norge leverer et bredt spekter av tjenester innen bedrift og privatmarkedet. Vi er spesialisert på all opplæring innen førstehjelp, og som deres leverandør på førstehjelpsutstyr og hjertestartere kan dere være sikre på at utstyret er trygt og av god kvalitet!

Vi har et stort og landsdekkende team av kursholdere som med gode formidlingsevner og lang erfaring fra den profesjonelle redningstjenesten, primært ambulansetjeneste, skaper et spennende og lærerikt kurs. Viktigst for oss, førstehjelp skal gjøres enkelt, og du skal føle deg tryggere!

Vi er opptatt av at dere får den tjenesten dere trenger! Vi kan skreddersy kurskonsept, levere løsninger med utstyr og opplæring eller sette sammen utstyrspakker som passer best for dere.

1Aid Norge leverer tjenester til alt fra små lokale bedrifter til store nasjonale konsern, barnehager og idretten. Her kan du se flere av våre referansekunder.

1Aid Norge kan også tilby øvelser! Alt fra mindre ringøvelser til store fullskala øvelser med proffe markører og sminkører, og hvor vi kan inviterer den profesjonelle redningstjenesten med!

1Aid Norge leverer også tjenesten “Førstehjelpsvakta”. Førstehjelpsvakta leveres til arrangementer hvor sanitet eller førstehjelp er påkrevd eller ønsket. Her vil man få den samme høye kvaliteten på faglig kompetanse som på utstyr.

 

Hvorfor bruke oss?

1Aid lærer deg livreddende førstehjelp på en forståelig måte og vi:

  • Leverer det samme som større firmaer, til mer attraktive priser
  • Har skreddersydde produkter/tjenester og tettere kundeoppfølging
  • Er fleksible, mobile og tilpasser oss raskt ved endrede kundebehov
  • Hands on ledelse med korte linjer og rask respons
  • Har Innleide kursholdere = fleksibilitet og lavere kostnader
  • Leverer rask respons på forespørsler med oversiktlig tilbud
  • Benytter personell som kan faget sitt

 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker et pristilbud på kurs.

Se våre Referanser her

 

Liquid error: Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid