Desinfeksjonstjeneste

1Aid Norge har spesialisert seg på å desinfisere rom eller hele bygg på en særdeles miljøvennlig og effektiv måte. Vi fjerner bakterier, sopp, sporer og virus, deriblant Norovirus! Behandlingen gjennomføres med fogger. Det betyr at man tåkelegger den luften eller de flatene som skal desinfiseres.

Av de vanlige bakteriene som for eksempel salmonella og e-coli, klarer vi å fjerne så mye som 99,9999% (LOG 6). Det samme gjelder litt vanskeligere bakterier som for eksempel Klebsiella Pneumoniae (ESBL), Pseudomnas, Enterococcus Hirae, Clostriduim Difficilie, mykobaterier og MRSA. Av disse klarer vi å bli kvitt 99,999% (LOG 5).

Sammen med våre miljøvennlige/ikke skadelige kjemikalier, gjør dette oss spesielt godt egnet til desinfeksjon av bygg hvor det oppholder seg barn, eldre eller syke. Det vil ikke være rester av kjemikalier etter at gassen er luftet ut. Vi utfører desinfeksjon i alt fra biler og private hjem, til kontorer, barnehager, skoler, instutisjoner og større bygninger.

Hvordan gjør vi dette?

I forkant av vår behandling anbefales vanlig renhold for optimalt resultat. Vårt utstyr sprøyter inn det miljøvennlige virkestoffet i alle aktuelle områder etter kundens ønske og behov. Området bør være uberørt i ca.1 time i etterkant av behandlingen. Husk at virkestoffet også tar virus og bakterier i luften.

Virkestoffet påvirker ikke mat, tøystoffer, aluminium, plast, trevirke, harde flater og elektronikk.

Vi har gode løsninger for private, bedrifter og større prosjekter. For mer informasjon, ta kontakt for en uforpliktende prat.

Liquid error: Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid