Bestillingsvilkår for kurs

Vilkår for bestilling og gjennomføring av kurs levert av 1Aid Norge

 

Bestilling:

 

Kurs bestilles av kunde pr telefon, epost eller nettbutikk og holdes til den tid og på det sted som er avtalt og som 1Aid Norge bekrefter skriftlig. Ved bestilling skal kunde oppgi korrekt fakturainformasjon, firmanavn, fakturaadresse, organisasjonsnummer, epost og telefonnummer.

 

 

Avbestilling: 

 

Kurs som er bestilt kan avbestilles kostnadsfritt frem til 7 døgn før kurset skal avholdes. Avbestilles kurs etter dette har 1Aid Norge rett til å fakturere kurset i sin helhet. Alle avbestillinger skal sendes skriftlig på epost. Ved kansellering som skyldes 1Aid Norge, kompanseres kurs som tilbud av nytt kurs, om ikke annet er avtalt, eller ved force majeure begrunnet med følgende:

 

1) Akutt sykdom

2) Dødsfall i nær familie

3) Dødsfall som er omhandlet av bestillingen

4) Værfenomen

 

 

Gjennomføring:

 

1Aid Norge plikter å stille med kursinstruktør, treningsutstyr og presentasjon på egen laptop. Kunde stiller med lokale og prosjektor for fremvisning. Kunden bør sørge for muligheter for god gulvplass for praktisk trening. Dersom kunden ikke har lokaler eller prosjektor må 1Aid Norge ha beskjed om dette i rimelig tid, slik at vi kan jobbe for å finne et egnet lokale. Kostnaden for leie av lokale dekkes av kunden. Etter endt kurs vil kunden få tilsendt kursbevis på epost.

 

 

Kostnader:

 

Km faktureres etter statens takster. Bompassering, fergekostnad og parkering tilkommer. Reisetid over 1 time faktureres 250 kr pr time. 1Aid Norge vil alltid forsøke å sende nærmeste tilgjengelige kursholder. Kostnader utover dette avtales med kunde på forhånd.

Førstehjelpskursene har et tak på 20 deltakere, hjertestarterkurs et tak på 15 deltakere. Utover dette kommer deltakeravgift på 350kr pr deltaker. Antall deltakere utover det som er nevnt over skal godkjennes av 1Aid Norge før kurs gjennomføres. Ved behov for flere kursholdere vil 1Aid Norge fakturere en ekstra sum. Denne summen regnes blant annet ut i fra type kurs, sted og varighet. Dersom dette er nødvendig vil 1Aid kontakte kunde og avklare dette på forhånd.

Kurs faktureres med 14 dagers forfall.

Liquid error: Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid