Vertikal Helse og LHL i samarbeid med 1Aid Norge

1Aid Norge kan nå presentere Vertikal Helse og LHL som ny leverandør!

Vertikal Helse og LHL sammen med 1Aid Norge starter samarbeid om salg av hjertestartere i Norge. På bildet t.v Jack Lockert, Leder HMS/Kurs avdelingen Vertikal Helse og Bjørn-Tore Løvtangen, daglig leder 1Aid Norge.

1Aid Norge er stolt av å få samarbeide med to så seriøse og dedikerte organisasjoner. Vi vil i tiden fremover kunne levere flere spennende produkter, men først ut er kvalitetsproduktene til Amerikanske Defibtech!

Vi vil nå kunne tilby kundene våre de samme hjertestartene som tidligere, men nå til mer konkuransedyktige priser, sier daglig leder i 1Aid Norge, Bjørn-Tore Løvtangen. Det vil også komme flere produkter, noe vi gleder oss veldig til å presentere det norske markedet! På sikt vil vi også kunne levere andre produkter via Vertikal Helse og LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke).

Vi er stolte og ydmyke over å få denne tilliten fra Vertikal Helse og LHL, og vi gleder oss til å skape et godt produktivt samarbeid avslutter han.

 

 

Vertikal Helse – medisinsk kompetanse

Vertikal Helse er en medisinsk kompetansebedrift som tilbyr et bredt spekter av tjenester. Vi er Norges største leverandør av helseforsikring og tilbyr også andre helsetjenester til private, bedrifter og organisasjoner.
Vår visjon er å bidra til et bedre helse-Norge ved å gjøre medisinsk kompetanse tilgjengelig for alle.
Vi bistår våre kunder og pasienter med å finne fram til den raskeste og beste behandling og sørger for at du kommer raskest mulig tilbake til en aktiv hverdag.

Markedsledende samarbeid

Gjennom 20 år har Vertikal Helse vært markedsledende på formidling og utvikling av helseforsikring i Norge. Dette har vi oppnådd ved å sette pasientene i fokus og gi personlig medisinsk oppfølging. Som markedsleder har vi opparbeidet oss unik kompetanse om det norske helsevesenet og kundenes individuelle behov.

Vertikal Helse er eid av LHL – Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, en eier som jobber for et bedre liv for alle pasienter.

Kilde: http://www.vertikalhelse.no

Et bedre liv

LHL er en medlemsbasert, ideell og helhetlig helseorganisasjon med over 52 000 medlemmer. Kombinasjonen av 250 lokallag, klinikker og sykehusdrift gir LHL en unik mulighet til å følge opp pasienter og pårørende før, under og etter behandling. Gjennom forskning, politisk påvirkning, folkeopplysning, profesjonell behandling og tett oppfølging har LHL siden 1943 bidratt til å gi folk et bedre liv.
Det skal vi fortsette med.

Kilde: http://www.lhl.no

 

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid