TAKK FOR ÅRETS FAGSEMINAR

Da var NSO sitt fagseminar for industrivern over for denne gang! Takk til NSO, foreleserne, alle utstillerne og ikke minst de dedikerte deltagerne for et flott seminar!

Bjørn-Tore Løvtangen, Daglig leder 1Aid Norge (tv) John Olav Nicholson International sales manager, nordic & baltic, Defibtech LLC

Bjørn-Tore Løvtangen, Daglig leder 1Aid Norge (tv) John Olav Nicholson International sales manager, nordic & baltic, Defibtech LLC

1Aid Norge Har hatt to fine dager på Thon´s konferansehotell på Gardermoen! Vi har hatt godt med besøk av mange spennende representanter fra forskjellige deler av industrivern og HMS, fra et vidt spekter av industribedrifter. Vi har fått presentert hjertestartere, førstehjelpsutstyr, varslingssystemer, kurs og opplæringskonsepter for flere, og håper vi holder god dialog med flere i tiden fremover.

Den første dagen hadde vi med oss Jørgen Kajander fra Telemeny, som er vår leverandør på telefonvarsling, spesielt opp mot industrivern og hjertestarterteam. Han hadde gleden av å demonstrere systemet for flere interessenter.

John Olav Nicholson, ansatt i det amerikanske Defibtech LLC, som sales manager nordic & baltic, var også med på vår stand første dagen, noe som var veldig hyggelig! Her hadde kundene en unik mulighet til å få informasjon om hjertestarterne rett fra produsentens dyktige representant. Defibtech er produsenten av hjertestarterne vi selger, som forhandler igjennom Mediq Norge.

Vi er veldig glade for å ha vært tilstede på årets seminar! Vi har knyttet mange gode kontakter,  og vi håper med den erfaringsutvekslingen vi også har hatt, at vi kan videreutvikle våre konsepter, for å spisse de enda mer inn mot industrivern.

Ha et sikkert god år, så håper vi å se dere alle igjen også neste år!

 

Under finner dere flere bilder fra årets seminar!

Bjørn-Tore Løvtangen presenterer 1Aid Norge

Førstehjelpsvest

Jørgen Kajander, Telemeny

IMG_6383

Bæreseil for hurtigevakuering

Bjørn-Tore Løvtangen presenterer 1Aid Norge

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid