SHOWROOMET TIL CLASSIC LIVING TÅKEDESINFISERT

På lørdag var Medical AS på oppdrag for Classic Living i full jobb med å tåkedesinfisere deres showroom i Enebakk. Møbel utstillingen brer seg over 400 kvm fordelt på to etasjer.

Classic Living ønsket å desinfisere sitt showroom som et ledd i smittevernarbeidet for sine kunder og ansatte. Det var til informasjon ikke påvist smitte i forkant!

Dette er viktig! Hit kommer det kunder for å se og ikke minst kjenne på å prøve møbler. Dette viser også kvaliteten og brukervennligheten på produktene vi benytter, når vi kan tåkedesinfisere elegante møbler i en utstilling slik som dette, sier Bjørn-Tore Løvtangen hos Medical AS.


Vi benytter desinfeksjonsvæske fra Elyte. Elyte er et alkoholfritt og ikke-brennbart desinfeksjonsmiddel til desinfeksjon av overflater. Virkestoffet er hypoklorsyre, og dette utvikles gjennom elektrolyse av rent vann og salt. Elyte eliminerer mikroorganismer som bakterier, virus og sopp i løpet av 1 minutt.


Det er viktig å desinfisere alle berøringspunkter, noe som gjorde dette til en stor jobb, da det på et showroom er mange slike punkter. Alle toaletter og fellesareal ble også grundig behandlet.


Ønsker du tilbud på tåkedesinfisering av din arbeidsplass, kontakt Medical AS på epost: post@medicalhelse.no, eller telefon 95851778.

 

Takk til Classic Living for oppdraget!
Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid