NÅ PRATER «1-1-3 APPEN» MED AMK

Hvem, Hva, Hvor?

Hvor er du når du ringer 1-1-3? Det er for mange det største spørsmålet. Det har nå Norsk Luftambulanse gjort enklere både for deg og AMK sentralene!

Livsviktig tid går tapt fordi 113-sentralen sliter med å spore opp pasientene. Appen Hjelp 113 sender automatisk 113-operatøren melding om hvor innringeren er. Last ned og start appen Hjelp 113 nå.

Husk å starte appen så snart du har lastet den ned. Du må taste inn telefonnummeret ditt for at 113-sentralen skal klare å spore deg opp automatisk hvis du en dag bruker appen for å få øyeblikkelig hjelp.

Har du allerede vår tidligere versjon Hjelp 113-GPS? Start den på nytt nå og tast inn telefonnummeret ditt. Så er også den oppdatert til automatisk å varsle 113-sentralen om hvor du er.

Appen Hjelp 113 er laget for å være så enkel som mulig å bruke, men bruk gjerne noen minutter på å bli kjent med den.

Husk at telefonen må ha mobildekning for å kontakte 113 og for at 113-sentralen automatisk skal få vite hvor du er.

Som en del av installeringen vil appen be om tillatelse til å få tilgang til mobilens stedstjenester (og på iPhone: tilgang til kontakter), det er viktig at du svarer «ja» på disse spørsmålene. Tilgang til kontakter er nødvendig for at appen skal vise 113-sentralen hvor du er. Appen lagrer koordinatene dine som en kontakt på telefonen din. Hvis du bruker iPhone og ikke tillater tilgang til kontakter vil ikke appen fungere slik den skal.

Vi håper du aldri trenger Hjelp 113, men er veldig glad for at du har den med deg!

Appen Hjelp 113 er utviklet av Stiftelsen Norsk Luftambulanse og vårt bidrag til den nasjonale dugnaden ”Sammen redder vi liv” i regi av Helsedirektoratet.

LES HELE SAKEN, OG FÅ RÅD OM INSTALLASJON TIL DIN TELEFON: HER

KILDE: WWW.NORSKLUFTAMBULANSE.NO

BILDE: NORSK LUFTAMBULANSE

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid