Medical AS samarbeider med Elyte – offisiell smittevernspartner for NSF Alpint

ALPINLANDSLAGET GÅR FOR GULL MED UNIK SMITTEVERNSLØSNING 

Foto: Elyte

-Elyte er en trygg og praktisk smittevernsløsning som vi enkelt tar med oss når vi reiser rundt i verden for å konkurrere, sier verdenscupvinner i alpint Aleksander Aamodt Kilde. 

Foran sesongen 2021/2022 har NSF Alpint forlenget smittevernsavtalen med Elyte; et unikt, norsk selskap som produserer vannbasert, alkoholfri desinfiseringsvæske som effektivt fjerner bakterier, virus (inkludert Covid 19) og sopp. 

Utbruddet av Covid-19 har ført til et helt nytt regime når det gjelder hygiene og smittevern. Og selv om Aamodt Kilde og resten av landslaget nå ser slutten på pandemien, ligger det i kortene at de nye rutinene rundt smittevern er kommet for å bli. 

Foto: Elyte

- Vi farter mye rundt, og blir stadig eksponert for nye, potensielle smittekilder gjennom overflater på hotellrom, treningsapparater og utstyr. At vi enkelt og superraskt kan beskytte oss mot alle typer bakterier og virus ved å bruke Elyte, er kjempebra! sier landslagsutøver Thea Stjernesund. 

Foto: Elyte

- Å holde seg frisk, spesielt i en mesterskapssesong, er helt avgjørende for oss, understreker hun. 

- Å HOLDE SEG FRISK, SPESIELT I EN MESTERSKAPSESONG, ER HELT AVGJØRENDE FOR OSS Thea Stjernesund 

Virkestoffet i Elyte er en alkoholfri væske, der virkestoffet er hypoklorsyre. Dette utvikles gjennom elektrolyse av rent vann og salt. Ettersom Elyte er alkoholfri og nedbrytbar, er den svært skånsom mot hud, hår og tekstiler 

Den mest effektive måten å bruke væsken på, er gjennom såkalt fogging. Det vil si at man ved hjelp av en forstøver (fogger), legger en hinne av desinfeksjonsmiddel på overflatene Når hinnen er lagt, trenger man kun å vente 1 minutt på at desinfeksjonsvæsken reagerer med omgivelsene og dreper bakterier, virus og sopp 

Metoden er svært effektiv fordi den dekker raskt store flater. 

- Vi har utstyrt alle norske alpinlandslag med et Elyte "travel-kit" som brukes på renn og treningssamlinger. I tillegg vil det stå fast desinfiseringsutstyr i innendørsanlegget "Snø" på Lørenskog, samt at alle eliteutøvere har mottatt egen minifogger til privat bruk. Vårt mål er at alpinistene skal ha best mulige forutsetninger for å holde seg friske og fine gjennom sesongen. Da vet vi at de sportslige resultatene også blir helt topp, sier Geir Slettvoll, salgsjef i Elyte AS.

Tekst/foto er levert av Elyte

 


Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid