MEDICAL AS PÅ OPPDRAG FOR POSTNORD

Etter bekreftet smitte på sin terminal på Alfaset har PostNord gjort en enestående innsats for å bekjempe smitte, et av tiltakene er tåkedesinfisering fra Medical AS.

Medical AS fikk i oppdrag av PostNord å desinfisere deler av administrasjonsbygg og terminal på Alfaset. Etter gode samtaler med HMS sjef hos PostNord, Nils Engevold og befaring på området la vi sammen en plan for å iverksette tåkedesinfisering av fellesområder, selvfølgelig med særlig vekt på berøringsflater som vil være en del av smittekjeden sier daglig leder hos Medical AS, Bjørn-Tore Løvtangen. Det er positivt å se den innsatsen PostNord legger ned i smittesporing og bekjempelse av viruset fortsetter han. De ønsket raskt å få oversikt over situasjonen og treffe riktige tiltak. Vi ønsket å komme inn så raskt som mulig, samtidig som vi ikke ønsket å berøre driften mer enn nødvendig, og det klarte vi ved å gjennomføre jobben på kveld og nattestid.

Det var en stor jobb hvor garderober, kantine, resepsjonsområdet og andre fellesområder i administrasjonsbygget ble behandlet med tåkedesinfeksjon. I tillegg ble det utført jobb i deler av terminalbygget, her igjen med fokus på fellesområder og toalettfasiliteter. PostNord har også selv investert i utstyr fra Medical AS for å desinfisere i tiden fremover, og har lagt en god plan for dette arbeidet.

VI takker PostNord for oppdraget og det gode samarbeidet så langt!

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid