KAMPANJEN «REDD LIV» MED D.D.E og LHL

1Aid Norge er opptatt av å gjøre førstehjelp så enkelt som mulig! Vi syns dette er en god kampanje fra LHL! Relatere takt til musikk gjør kompresjonene enklere!

– Om flere lærer seg hjerte- og lungeredning, vil mange liv bli reddet. Vi er svært glade for at D.D.E. har stilt opp for oss og for denne saken. Bjarne Brøndbo lærer bort hjerte- og lungeredning i takt med sangen «Her blir det liv, rai, rai» i en kampanjefilm der konferansieren faller om med hjertestans på D.D.E.-konsert, sier Frode Jahren, generalsekretær i LHL.

LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, lanserer i disse dager kampanjen Redd liv, hvor målet er å øke kunnskapen om hjerte- og lungeredning i befolkingen.

Ved hjertestans kan liv reddes om man utfører hjertekompresjoner frem til ambulansepersonalet kommer. LHL oppfordrer alle til å lære dette, og dermed senke terskelen for å utføre hjerte- og lungeredning (HLR).

Les mer om saken, se også filmen HER

KILDE: LHL.NO: https://www.lhl.no/lhls-arbeid/lhl-mener1/pressemeldinger1/pressemeldinger-2015/2015/redd-liv-med-lhl-og-dd

 

førstehjelpskurs, førstehjelpskurs Akershus, Hjertestarterkurs, hjertestartere, redd liv, førstehjelpskurs for bedrift. 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid