FÅ OPP TIL 28% RABATT PÅ BYTTE AV HJERTESTARTER UT 2018!

Gammel hjertestarter, dyre driftskostnader eller bare behov for å bytte ut eller oppgradere hjertestarteren?

1Aid Norge kjører ut 2018 kampanje med meget gode byttepriser på Defibtech Lifeline AED og VIEW!

Vi ser dessverre alt for ofte hjertestartere hengende hos bedrifter og idrettslag som ikke fungerer, som er gamle, batterier og elektroder er utgått på dato, dyre servicavtaler som ikke er fulgt opp, ja listen for hvorfor hjertestarteren ikke fungerer er lang. Ikke la det være en falsk trygghet å la det henge en «ikke fungerende» hjertestarter på veggen. Det er viktig at denne livreddende maskinen fungerer når det virkelig gjelder. Derfor ønsker 1Aid Norge å bidra i jobben med å oppdatere hjertestarterparken om det er behov eller ønske om å bytte ut gammel maskin.

Mange av de eldre hjertestarterne på markedet kom med 5-8 års garanti, det har også være en rivende utvikling på terknologien de siste årene som kan være med på å øke sjansen for overelevelse ved bruk.

Har dere en eller flere hjertestartere av annet merke enn Defibtech som skal skiftes ut så får dere nå opp til 28% rabatt på to av våre modeller.

Vi samler inn deres gamle maskin og bytter den med en splitter ny model av Defibtech Lifeline AED eller Defibtech Lifeline View!.

Har du en vanlig tradisjonell hjertestarter men jobber i et miljø med f.eks mye støy eller flerspråkelige ansatte? Da er Defibtech Lifeline VIEW hjertestarteren for dere. VIEW viser med tekst og interaktiv video samt stemmeinstruksjon. Dette er nyttig i miljøer der kun stemmemeldinger er vanskelig å høre. VIEW kommer med to språk, norsk og engelsk. Man bytter enkelt språk med kun en knapp! Språket endres da både hva gjelder tekst og talemeldinger. VIEW er en liten, lett og robust maskin.

Defibtech Lifeline VIEW

 

 

Defibtech Lifeline AED er den tradisjonelle, trygge og enkle hjertestarteren! Testet for militære US standarer gjør også dette til en maskin som tåler tøffe miljøer. Enkelt og inovativt design, tydelige og rolige talemeldinger gjør AED lett i bruk.

Defibtech Lifeline AED

 

Defibtech produserer sine hjertestartere i USA, og har gode tradisjoner for trygge leveranser med mer enn 350.000 enheter ute i verden. Med teknologi avansert nok til å håndtere alle hendelsesforløp som kan skje under en hjertestans, men også så enkle å bruke at ikke-medisinsk personell effektivt kan være med på å redde liv! Alle Defibtech sine hjertestartere levert her i landet følger selvfølgelig anbefalingene gitt av NRR (Norsk Resuscitasjonsråd).

 

Priser ved bytte:

Defibtech Lifeline VIEW: 9.990,-

Defibtech Lifeline AED: 7.900,-

Kampanjen gjelder fra 01.10.18 til 31.12.18

Vi har også gode priser på hjertestarterkurs!

Ta kontakt på mail@1aid.no eller telefon 95 85 17 78 om du ønsker å bytte hjertestarter eller ønsker mer informasjon!

Husk også å registrere din hjertestarter på http://www.113.no, det nasjonale hjertestarterregisteret!

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid