1AID NORGE TIL NSO SITT FAGSEMINAR 2015!

1Aid Norge gleder seg til å presentere sine kurs, produkter og andre spennende tjenester på NSO (Næringslivets sikkerhetsorganisasjon) sitt fagseminar 1-2 desember på Gardermoen!

NSOlogo

Årets fagseminar er for første gang lagt til Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen, tidligere har seminaret vært holdt i Sandefjord.. Navnet på årets seminar er «Den viktige førsteinnsatsen». Det er nettopp her, i førsteinnsatsen vi i 1Aid Norge håper vi kan bidra positivt med våre produkter til årets deltagere.

Vi tilbyr alt av førstehjelpsutstyr, med god kvalitet, CE merket, levert av Norges ledende leverandør av førstehjelpsutstyr. Vi vil på seminaret bl.a vise frem den flotte førstehjelpsvesten som vi mener er ideel for innsatspersonell! Dere vil se hjertestartere levert av den meget anerkjent Amerikanske produsenten Defibtech, med verdens første og eneste hjertestarter med interaktiv fargeskjerm som bl.a viser steg for steg HLR og videre bruk av maskinen. Passer spesielt godt i områder med mye støy, varierende lysforhold, eller hvor det er flerspråklige da den kommer med engelsk og norsk tale i en og samme maskin. Vi tilbyr også varslingssystemer for industrivern, hjertestarter-team og HMS ledelse. Vi presenterer også våre førstehjelp og hjertestarterkurs. Vi har flere standariserte kurs, og vi tilpasser gjerne våre kurs etter kunders behov! Våre kurs skal passe deres bedrift! Vi bruker kun autorisert helsepersonell som jobber i akuttfunksjoner til å holde våre kurs.

Når det gjelder selve seminaret, så er det nytt av året at deler av seminaret går i parallelle seksjoner. Det gir større valgfrihet for deg som deltaker, så får du heller ta det vanskelige valget hvis det er samtidige foredrag og du gjerne skulle ha hørt begge.

Les mer om seminaret og programmet HER

Håper vi sees på NSO sitt fagseminar på Gardermoen!

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid