1AID NORGE STØTTER AMADIA INTERNATIONAL I ARBEIDET FOR FLYKTNINGENE!

Nå står vi ovenfor den værste humanitære katastrofen etter 2 verdenskrig!

11995525_944551932268148_1808087034_n

Vi har alle sett de forferdelige bildene av båtene som kommer i land med flyktninger, både barn og voksne. Ikke alle disse klarer seg, mange er alvorlig nedkjølt, andre har forskjellige typer skader.

Tina Asphaug, grunnleggeren av Amadia, reiser til Hellas og Lesbos om kun noen dager. De trenger sårt førstehjelpsutstyr.

Vi støtter Amadia International!

Under det enkle slagordet “Livreddende Førstehjelp” ønsker vi å bidra med kunnskap, men også utstyr for å redde liv. Vi ser den utrolige jobben Amadia International gjør for barn i verden, og nå spesielt for flykningene i Hellas og Tyrkia. Vi ønsker derfor å bidra i dette arbeidet! Vi vil derfor samle inn penger til innkjøp av førstehjelpsutstyr til Amadia, som de kan ta med seg til de som virkelig trenger det. Vi kommer til å lytte til Amadia sine medarbeider, høre hva behovet er, samt hjelpe med faglig kompetanse om ønskelig. Midlene fra 1Aid Norge sin innsamling går direkte til innkjøp av førstehjelpsutstyr.

1Aid Norge starter innsamling for å kjøpe førstehjelpsutstyr til å hjelpe flyktningene! Dette takket være, og i sammen med Amadia International!

Vil du hjelpe, kan du benytte konto: 1503.65.79193

La oss hjelpe Amadia

“Vi skal hjelpe ett barn, deretter skal vi hjelpe ett til- og slik skal vi fortsette”

 

Hvem er Amadia International?

Amadia International, er en non-profit organisasjon hvor alle innsamlede midler går direkte til riktig formål uten mellomledd. Vi opererer med åpent regnskap og gjennomsiktig drift. Alle Amadias medlemmer jobber frivillig uten noen form for lønn, administrative utgifter og reiser dekkes av medlemmene selv. Amadia driver forebyggende og rehabiliterende arbeid mot seksuelle overgrep rettet mot barn og ungdom, vi tilbyr også gratis grunnskole-og universitetsutdanning og samler inn klær og utstyr som sendes til våre faste kontaktpersoner i ulike land. Vi driver en skole og et barnesenter i Uganda, som har vært etablert i snart tre år. Vi har også et stort team i Ukraina, hvor vi bistår tusenvis av fattige familier, hjemløse ungdommer og foreldreløse barn. Hver måned sender vi kilovis med klær og utstyr til ulike barnehjem, sykehus, feltsykehus, andre frivillige organisasjoner og krisesenter verden over. Nå har vi mye av vårt fokus rettet mot flyktningene i Hellas og Tyrkia. Vi er i ferd med å samle inn til å sende en trailer ned til Hellas med nødvendigheter for å bistå flyktningene. 23 September reiser representanter for Amadia selv til Lesvos for å bistå. Vårt motto: «Vi skal først hjelpe ett barn, deretter skal vi hjelpe et til. Og slik skal vi fortsette.»
 Les mer om Amadia International HER

 

 

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid