1AID NORGE SØKER KURSHOLDERE

1Aid Norge leverer opplæring i hele Norge, og ser nå etter flere dyktige kursholdere som kan gjennomføre kurs for våre kunder! Vi leverer kurs til store og små bedrifter, lag og foreninger. Vi ser etter engasjerte og faglige kursholdere, er det deg?

 

Praktisk trening i bruk av hjertestarter. Foto: Bjørn-Tore Løvtangen

1Aid Norge:

1Aid Norge er spesialisert på all opplæring innen førstehjelp, og vi leverer alt av kvalitetsutstyr, samt hjertestartere. Vi betjener både bedrifts- og privatmarkedet, samtidig leverer vi kurs til idrettsklubber, organisasjoner og barnehager. Kursholderne i 1Aid Norge har holdt kurs i flere år både via oppdragsgivere med små og større kunder men også via frivillige organisasjoner. Vi holder kurs over hele landet. Gjennom sine yrker som ambulansearbeidere, paramedic, fysioterapeuter, innehar instruktørene gode faglige kvalifikasjoner. 1Aid Norge bruker kun autorisert helsepersonell med gode pedagogiske evner. Vi leverer kurs og utstyr, men også andre spennende tjenester. Kundeservice og kundetilfredshet er viktig for oss!

 

Vi søker deg!

Som er autorisert ambulansearbeider eller har høyere kompetanse, Paramedic eller sykepleier med akuttmedisinsk bakgrunn  har erfaring med undervisning/holde kurs og trives i møtet med kunden og har passion for å drive opplæring i førstehjelp på flere måter, både via kurs og øvelser.

Vi får gode tilbakemeldinger på våre kurs, noe vi tror ligger i den faglige kompetansen, interessen for faget og at vi er glad i å lære andre mennesker livreddende førstehjelp. Selv om vi er opptatt av at kursholderne vi benytter skal levere gode faglige kurs er vi allikevel opptatt av at førstehjelp skal være enkelt!

Kunne dette passe deg eller har du spørsmål, send oss gjerne en mail!

mail@1aid.no

Vi ser frem mot å høre fra deg!

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid