1AID NORGE FØRST UTE I NORGE MED DEFIBTECH SKAP FRA ROTAID

1Aid Norge leverer kvalitetsprodukter fra Vertikal Helse! Vi er nå første norske forhandler som leverer Defibtech sine spesialproduserte Rotaid hjertestarterskap!

Trond Stensholt, Leder HMS avdelingen i Vertikal Helse og Bjørn-Tore Løvtangen, Daglig leder i 1Aid Norge

 

I dag var Bjørn-Tore Løvtangen fra 1Aid Norge hos Vertikal Helse å hentet de nyproduserte skapene som akkurat har ankommet landet. Skapene ble tatt inn til Norge på initiativ fra tidligere salgssjef i Defibtech John Olav Nicholson som i dag jobber som forretningsutvikler hos Vertikal Helse. Vi er veldig glad for det gode og tette samarbeidet vi har med Vertikal Helse, og det er gøy å være først ut med disse skapene i Norge forteller Bjørn-Tore. Vi har levert hjertestartere fra den amerikanske og anerkjente produsenten Defibtech i flere år, og at de nå sammen med Rotaid har laget dette spesialproduktet passer oss og våre kunder godt. Vi henter nå de første ni skapene og har allerede flere bestillinger inne som vi gleder oss til å levere!

 

Bjørn-Tore Løvtangen, Daglig leder 1Aid Norge

Rotaid er et Nederlandsk firma som har tatt utgangspunkt i livbøyen som inspirasjon for å produsere dette ikoniske hjertestarterskapet som er svært robust, lett og åpne og kommer som alarmskap. Defibtech sin spesialversjon kommer nå til innendørs bruk, men vil snart også være på markedet med skap til utendørs bruk, slik at hjertestarteren kan henge ute 365 dager i året i all slags vær.

Ønsker du mer informasjon eller vil du bestille ta kontakt: mail@1aid.no

Vil du lese mer om Vertikal Helse, Defibtech eller Rotaid så finner du link her:

Vertikal Helse

Defibtech

Rotaid

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid