1 DESEMBER

Velkommen til vår julekalender 1 Desember!

Vi i Medical er lidenskaplige opptatt av førstehjelp, og ønsker å bruke de neste 23 dagene på å dele kunnskap gjennom vår julekalender. Bak hver nye luke vil det åpnes et nytt tema om førstehjelp. Vårt hovedbudskap er at førstehjelp skal være enkelt! Det er noe alle burde kunne noe om. Ved å følge kalenderen vil du også få mulighet til å vinne et førstehjelpskurs til deg og dine, eller du kan donere det til en bedrift, lag eller forening. Om du vil ha mulighet til å vinne årets viktigste julegave må du like en av våre julekalenderposter på facebook. Om du liker kalenderen blir vi glad om vil dele med dine venner. Kurset holdes hjemme hos deg eller i bedriftens/foreningens lokaler. Vi trekker en vinner som blir publisert i siste luke på selveste julaften!

I dag er det 1 desember, kjent som røykvarslerdagen! Vi anbefaler deg å bytte batteri på røykvarslere, men hvorfor ikke også benytte denne dagen til å ta en sjekk på batteriet til din hjertestarter?

Om du har spørsmål om førstehjelp kan du sende oss en e post. Vi vil bak enkelte av lukene ta opp spørsmål som kommer fra dere, post@medicalhelse.no.

Følg med på vår kalender hver dag for mer informasjon, tips og råd innen førstehjelp!

Tusen takk for at du følger en av årets viktigste julekalendere :)

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid