TØYMUNNBIND MED UNIK TEKNOLOGI HOS MEDICAL AS

Ønsker du å benytte noe annet enn medisinsk munnbind? Medical AS har nå tøymunnbind i nettbutikken! Lanseringstilbud til 01.01.2021

Hygienic Half Mask CWA:17553 tøymunnbind er et gjenbrukbart, behagelig og mykt, ikke medisinsk munnbind med spesielle egenskaper. 

Det krever ikke utskifting av filterinnlegg, da den antibakterielle teknologien er vevd inn i materialet. Dette gir ingen lekasjer fra produktet og effekten blir heller ikke redusert ved vask. Kan vaskes daglig på 60 grader i (gjerne i vaskepose for å ta vare på det lenger), og har en levetid på minst to år ved riktig vask og bruk.

 • 4-lags filtrering beskytter mot et omfattende spekter av luftbårne forurensninger. Filtrering (BFE>97%).
 • Kvalitetskontrollert hos Forsvarets forskningsinstitutt iht. NS-EN 14683:2019+AC:2019 den 29. oktober 2020.
 • Oppfyller kravet til høyeste bakteriell filtreringseffektivitet >90% (SN-CWA:17553).
 • PARX Materialteknologien er en del av det vevede stoffet i både ytterlag og innerlag. i tilegg er det to innvendige lag som tilsammen med ytter og innerlag oppnår de oppgitte filteringseffekter vevd inn i munnbindene.
 • PARX teknologien er en ikke-giftig antibakteriell patenterte teknologi som reduserer feste og groing av bakterier med opp til 99.9%, samt også testet og påvist effektiv mot influensavirus H3N2 samt Corona 229E og H1N1 virus. Lenke til Parx materials.
 • Bøyelig neseklemme for bedre passform.
 • Strammefunksjon på stroppene bak ørene.
 • Leveres i zip-lock pose for oppbevaring i mellom bruk.
 • Farge hvit.
 • Str. Large - bredde 25cm Høyde 14,5cm (se bildet under for veiledning på å finne rett størrelse for deg).
 •  

  Om Parx Materials
  Parx Materials N.V. (Euronext: MLPRX og NL0012650535) spesialiserer seg på utvikling og produksjon av materialer med bærekraftig antibiofilm og antimikrobielle egenskaper. Selskapets teknologi bruker ikke skadelige eller giftige kjemikalier, biocider, tungmetaller eller nanopartikler. Den kan brukes med alle typer plast og til alle typer applikasjoner. Den er fullstendig biokompatibel, og den lekker ikke ut av materialet. Det forhindrer også at bakterier og mikroorganismer fester seg på overflaten av et produkt med en effekt på 99,9% og høyere i løpet av 24 timer. 

   

   

  Parx Materials-teknologien er unik ettersom den er den eneste effektive bredspekterløsningen som er tilgjengelig i dag, og som ikke bruker giftige stoffer, ikke migrerer (lekker ikke ut), og ikke går ut over materialet på noen måte. Det betyr at ingenting skadelig eller giftig blir lagt inn i produktet. Materialegenskapene blir ikke endret, ei heller muligheten for resirkulasjon/gjenvinning, samt at det ikke kommer noe ut av materialet. Når ingenting lekker ut (at teknologien er i ett med produktet) betyr det også at teknologien ikke mister funksjonalitet over tid. Det er en  100% sikker og bærekraftig løsning, og med en høy effektivitet som forhindrer spredning av bakterier og forhindrer dannelse av biofilm på plastoverflater. 

  Parx sanikonsentrater inneholder ikke biocider. Saniconcentrates™ produseres ved hjelp av et kroppens eget sporelement slik det er til stede og fungerer i det øverste laget av menneskets hud. Det er dette sporelementet som skader hudens forsvarsmekanisme mot bakterier og virus. Med Parx teknologien lager de en lignende forsvarsmekanisme i plast og polymerer.

  Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid