Medical AS tar over for Akuttmedisinsk kompetanse

Medical AS tar nå over kursvirksomheten og driftsavtalene til Akuttmedisinsk kompetanse! 

Det er gledelig at vi har kommet til enighet om denne overtakelsen, og vi ser virkelig frem mot å levere kvalitet til kundene som har benyttet Akuttmedisinsk kompetanse! Vi har et høyt fokus på faglighet, og det skal være lærerikt og interessant på våre kurs! Vi forhandler også utstyr fra anerkjente leverandører, så det disse kundene har behov for vil vi levere som tidligere sier Bjørn-Tore Løvtangen hos Medical AS.
Under kan du se informasjon fra Akuttmedisinsk kompetanse om overtakelsen:


Akuttmedisinsk kompetanse har overført sin drift innenfor undervisning og hjertestartere til Medical AS!

Jeg har gleden av å meddele at fra og med 3/3-2022 har Medical AS overtatt alle kundene innenfor undervisning, driftsavtale hjertestarter og salg av hjertestarterutstyr fra Akuttmedisinsk kompetanse.

Medical AS betjener både bedrifts- og privatmarkedet og er spesialisert på all opplæring innen førstehjelp og beredskap! Selskapet leverer alt av førstehjelpsutstyr samt hjertestartere. Medical AS gjennomfører opplæring og øvelser for industrivern, leverer tjenester og utstyr innen tåkedesinfisering samt Elyte desinfisering. Medical AS er et veletablert selskap med en omfattende produkt/kundeportefølje og selskapet er i vekst.

Medical AS ledes av Bjørn-Tore Løvtangen, www.medicalhelse.no

Bjørn-Tore Løvtangen er kjent for flere av våre kunder og har gjennomført mange kurs og øvelser for oss tidligere. Bjørn-Tore er kjent for sitt engasjerende vesen, sin faglige styrke, sin gode formidlingsevne og sin evne til å få kursdeltagerne til å føle seg trygge og ivaretatt. Det er med stor glede vi overlater våre kurs-/hjertestarterkunder til Bjørn-Tore og Medical AS!

Hva betyr dette for dere?

Dette vil ikke utgjøre noen praktisk forskjell for dere. Medical AS vil være en solid leverandør for dere, det være seg kurs, hjertestartere eller tilbehør til deres hjertestartere.
Medical AS kan kontaktes på følgende måte:

E-post: post@medicalhelse.no Telefon: +47 958 51 778 Web: www.medicalhelse.no

Akuttmedisinsk kompetanse viderefører sin drift innenfor salg av taktisk sanitetsutstyr, personlig utstyr og medisinsk utstyr, bl.a. gjennom sin nettbutikk www.tacmed.no Denne delen av firmaet påvirkes ikke av overtagelsen.

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid