INDUSTRIVERNØVELSE MED MEDICAL AS

Medical AS har god erfaring med gjennomføring av industrivernøvelser! Ønsker dere enkle ringøvelser eller fullskala øvelse, ingen er for store eller for små. Det viktigste er at dere får øve!

Det er viktig å øve på scenarioer som er relevante for industrivernet basert på analyser og erfaringer i bedriften. Vi lytter til disse behovene å kommer med våre faglige innspill når vi planlegger å gjennomfører øvelsen, slik at læringsmomentene blir gode. Kurs i forkant av øvelsen leverer vi også om dere ønsker det.

Våre instruktører har lang erfaring fra ambulansetjeneste samt brann og redning, noe som gjør at vi kjenner alle sidene ved skadestedsarbeide godt, og vi ser hele kjeden fra ulykke oppstår til pasient er overtatt av ambulanse å levert sykehus, eller til brann og redning forlater stedet.

For oss er det viktigste at dere sitter igjen med det beste sluttproduktet, vi bruker derfor god tid i planleggingen slik at scenariet blir bra, og slik at vi samtidig berører minst mulig av den daglige driften. Etter hver øvelse gjennomfører vi en evaluering med alle involverte.

Vi har markører og sminkører som leverer godt spill og reell skadesminke.

Samvirke med den profesjonelle redningstjenesten er også viktig, vi inviterer derfor også med de tre nødetatene brann, politi og ambulanse til de øvelsene hvor det er relevant.

Ta kontakt for mer informasjon eller en uforpliktende prat om hva vi kan tilby på epost: post@medicalhelse.no eller telefon 95 85 17 78.

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid