Hvorfor forhandler vi Elyte for desinfisering?

Medical AS er opptatt av å forhandle god kvalitet! Det er den enkle forklaringen på hvorfor vi foretrekker Elyte som produkt på overflatedesinfisering! Men hvorfor mener vi Elyte er så bra?

Det er mange gode grunner til å velge Elyte!

Elyte desinfeksjon er produsert i Norge med høyt krav til renhet av råstoff! Det er et alkoholfritt og ikke-brennbart desinfeksjonsmiddel til bruk på overflater og organisk nedbrytbart. Som overflatedesinfeksjon er Elyte godkjent av statens legemiddelverk! Elyte desinfeksjon reduserer 99.999% av mikroorganismer som bakterier, virus og sopp i løpet av 1 minutt. Virkestoffet er hypoklorsyre, og dette utvikles gjennom elektrolyse.

Hypoklorsyre er et nøytralt ladet molekyl. På samme måte som magneter vil molekyler med samme ladning frastøte hverandre. Eksempelvis blir det negativt ladede hypoklorittionet (OCI-) frastøtt av bakteriecellevegger. HOCI trenger lett gjennom bakteriecelleveggene og oksyderer enten celleveggen som dreper bakteriene, eller trenger gjennom celleveggene og ødelegger de vitale komponentene i bakteriene.

Elyte er pH nøytral, skånsom og etterlater ingen reststoffer ved bruk. Desinfeksjonen er ikke faremerkepliktig, og trygg å transportere og lagre, noe som gjør den meget brukervennlig bl.a i barnehager og skoler. Sikkerhetsdatablad kan enkelt skaffes frem ved å scanne QR kode på emballasjen,

Elyte er 80 til 100 ganger mer effektivt enn natriumhypokloritt (blekemiddel), så det dreper virus og bakterier raskere ved å bruke mindre mengder med lav styrke, noe som igjen gjør Elyte meget kostnadseffektivt.

Man kan påføre Elyte med sprayflasken, eller benytte væsken i en elektrisk spray (fogger), en maskin som omdanner væsken til tåke som legger seg på overflaten. Metoden er svært effektiv fordi den dekker raskt store flater.

Elyte fjerner også vond lukt, noe som gjør den ideel til bruk på toaletter, søppelkasser, søppelrom, i kjøretøy og på stellerom, svettelukt fra sko og andre steder hvor det er lukt skapt av bakterier.

Da Elyte er produsert av naturlige råstoffer gjør det også produktet mer bærekraftig!

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid