Fordeler med førstehjelpssekk

Når du skal velge førstehjelpsutstyr, hva er egentlig fordelen med sekk kontra koffert? Her beskriver vi noen av fordelelene.

Fordelene med sekk er mange!

Det er ofte slik at plastdeksler på innsiden av kofferter som holder utstyr på plass er vanskelige å åpne, de kan fort knekke eller løsne om man er litt for hard, og dette igjen fører fort til at utstyret detter ut av kofferten.

Sekk derimot er mykere og tåler generelt mer! Dette gjør ofte sekker mer fornuftige å benytte i firmabiler der verktøy og utstyr kan ødelegge en plastkoffert. Lommer med glidelås gjør utstyrsplassering enklere og det gir bedre oversikt over hva man har når disse er gjennomsiktige. Flere lommer gir også større muligheter for å plassere mer forskjellig type utstyr i sekken, f.eks lange sidelommer for øyeskyll eller stor frontlomme til oppbevaring av hjertestarter. Skulderstropper gjør også sekken enklere å ta med seg, og du har hendene fri om man skal bistå med f.eks evakuering. Kommer også i flere forskjellige størrelse slik som den tradisjonelle kofferten.

Synlighet er også en viktig faktor, og god refleks er med på å skape sikkerhet.
Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid