FORLENGET HJERTESTARTER AVTALE MED ØRIK

1Aid Norge er stolt leverandør av Defibtech hjertestartere og opplæring til ØRIK’s (Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid) kommuner Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker.

Som vinner av tidligere anbud har vi nå levert disse tjenestene i 2 år, og kommunene har nå utløst den første opsjon og forlenget denne avtalen med 1 år.

Hjertestarteren Defibtech Lifeline View hengende i Defibtech Rotaid hjertestarterskap på Ullensaker rådhus. FOTO: Bjørn-Tore Løvtangen

 

Fra vi begynte samarbeidet har vi levert hjertestartere og opplæring til flere skoler i kommunene, og flere kommunale enheter har benyttet seg av muligheten til å skaffe seg hjertestarter og kurs.

 

 

I Ullensaker kommune ble det fattet et politisk vedtak om å anskaffe hjertestarter til alle kommunens skoler. Ullensaker har også fokus på å ha hjertestartere lett tilgjengelig, de benytter Defibtech Rotaid hjertestarterskap og registrerer alle sine hjertestartere på www.113.no. Kommunen har en dedikert ansatt til å ivareta dette.

De har valgt hjertestarteren Defibtech Lifeline View på rådhuset. Denne maskinen forteller deg hva du skal gjøre, samtidig som den viser med fullfarge video og tekst. Denne hjertestarteren kan også enkelt veksle språk mellom norsk og engelsk. Dette gjør Ullensaker for å være mer inkluderende, da den er lettere å benytte for bl.a flerspråkelige og hørselshemmede.

Vi vil takke ØRIK for et godt samarbeid, og vi ser frem mot nok et godt år!

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid