1AID NORGE NY FORHANDLER AV LESS

1Aid Norge er nå forhandler av produktene til LESS AS!

 

Som forhandler kan vi levere komplette systemer, eller kun enkeltprodukter som bårer til bl.a idrettshaller og industrivern for rask, enkel og trygg evakuering.

Light Emergency Stretcher Systems:

LESS evakueringssystem består av produkter som støtter en optimal pasientevakuering med fokus på hurtig og skånsom pasientbehandling.  Gjennom samarbeid med ledende redningsmiljøer, prehospitale tjenester og sanitetsorganisasjoner i Norge så vel som i utlandet, har LESS utviklet unike produkter med klare fordeler for både pasient og redningsarbeider.

Én person kan uten problemer bære inntil fem LESS bårer til ulykkesstedet slik at evakueringsarbeidet blir mest mulig effektivt.

De skadde kan raskt sikres på båren, med vanntett varmeisolasjon for kropp og hode for å begrense nedkjølingen.

Bærere kan evakuere skadde personer raskere og lettere på grunn av LESS lettvektskonstruksjon og spesialtilpassede løfteutstyr.

Gjennom hele evakueringsprosessen og frem til gjennomgått radiologisk behandling, kan pasienten bli liggende på båren. Enten det er via land, luft eller sjø, blir sikker transport av skadde gjort lettere på grunn av båresystemets lave vekt og robuste konstruksjon. Hele veien er pasienten varmeisolert.


I en skadesituasjon er det å forhindre fall i pasientenes kropstemperatur svært viktig.  LESS har utviklet enkle produkter som gir pasientene en grunnleggende hypotermiforebyggende isolering.

 

 

«Fremtidsrettet beredskap for storulykker.  Komplette løsninger som støtter en helhetlig strategi for pasientevakuering.
Fokus på systempakker som er intuitive, enkle løsninger, raske og funksjonelle når det står om liv.  Våre systemer støtter en LEAN evakueringskjede som redder flere liv.

Våreprodukter fungerer bra hver for seg, men det er helhet satt i system som virkelig gjør våre løsninger fremragende.»

 

For mer informasjon om produkter eller bestilling ta kontakt på mail@1aid.no

 

 

 

 

 

Liquid error (layout/theme line 154): Could not find asset snippets/turtle_vat_snippet.liquid